Goodbye Memories werkt graag samen met partners. De dienstverlening van onze partners zijn gerelateerd met ‘Afscheid in Beeld‘. Wij zijn regelmatig in gesprek met uitvaartondernemers, families of op netwerkbijeenkomsten en als de vraag komt dan bevelen wij onze partners graag aan. Ook voor een non-profit organisatie als Stichting Kanjer Wens dragen wij graag een steentje bij. Op deze pagina vertellen wij u graag wat meer onze partners.

Terugkijken op een passend afscheid
AR-video heeft jarenlange ervaring in het respectvol en zo onopvallend mogelijk vastleggen van uitvaarten. Behalve tijdens de uitvaart, kan AR-video ook thuis of tijdens de condoleance kostbare momenten vastleggen voor later.

✓ 20 jaar ervaring in uitvaartreportages

✓ Diverse livestream mogelijkheden

De wereld verandert en de mens verandert mee. Iedereen is uniek, met een eigen levensverhaal; dat verteld en herinnerd mag worden. Gedenk Mij Anders reikt daarom nieuwe eigentijdse vormen aan van afscheid nemen.Ik maak voor u een gedenkwaardige herinnering bij leven. In de vorm van een videoportret of een videobrief:

✓ door de nabestaanden, ter herinnering aan de geliefde overledene

✓ een aandenken van de geliefde overledene voor de nabestaanden

✓ voor een ontroerend, persoonlijk en liefdevol vaarwel.

Stichting Kanjer Wens vervult wensen van kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar met een ernstige ziekte of chronische aandoening. Elk ziek kind heeft maar één wens en dat is beter worden. ‘Genezen kunnen wij niet maar wij kunnen er wel voor zorgen dat zij een dag krijgen om nooit meer te vergeten.’

Deze wensen kunnen veelomvattend zijn zoals bijvoorbeeld, een wensdag, weekendje weg, cadeautje, bezoek evenement, alles wat een kind zich maar wensen kan.

De afscheidsfotografen van Goodbye Memories ondersteunen het werk van Stichting Kanjer Wens.